HATAYSPOR YÖNETİMİ ANTAKYA İSKENDERUN VE MERSİN’DE BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ  « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Ekim 2024 - 12:26

HATAYSPOR YÖNETİMİ ANTAKYA İSKENDERUN VE MERSİN’DE BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ 

HATAYSPOR KULÜP BAŞKANI LEVENT MISTIKOĞLU, ANTAKYA İSKENDERUN VE MERSİN’DE DÜZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISINDA KULÜBÜN MALİ YAPISI VE TAKIMIN SON DURUMU HAKKINDA BASIN MENSUPLARINA AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

HATAYSPOR YÖNETİMİ ANTAKYA İSKENDERUN VE MERSİN’DE BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ 
Son Güncelleme :

30 Temmuz 2024 - 20:45

482 views

Mıstıkoğlu:”HER GÜN ÖNÜMÜZE YENİ BORÇLAR ÇIKIYOR”

HATAYSPOR KULÜP BAŞKANI LEVENT MISTIKOĞLU, ANTAKYA İSKENDERUN VE MERSİN’DE DÜZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISINDA KULÜBÜN MALİ YAPISI VE TAKIMIN SON DURUMU HAKKINDA BASIN MENSUPLARINA AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Hatayspor Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Mıstıkoğlu, tüm Hataylıların Hatayspor’a destek vermesi gerektiğini söyledi.

Bundan sonra Hatayspor’da gizli kapaklı hiçbir işin olmayacağını ve herşeyi kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Başkan Mıstıkoğlu, sorulan bir soru üzerine kulübün borcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BİLANCOYA YANSITILMAMIŞ ALACAK VE VERECEKLER DE ÇIKTI!

Hatayspor’un apar topar kongreye götürüldüğünü ve Hatayspor’un genel kurul üyelerinin mali bilançoyla ilgili hiçbir bilgisinin bulanmadığını belirten Mıstıkoğlu, “Gelir gider tablosu kongredeki Hatayspor taraftarlarına ve üyelerine dağıtılmadı. Dolayısıyla Hatayspor’un mali genel durumu üyeler tarafından ibra edildi. Bilançoya yansıtılmamış olan alacak ve verecekler de çıktı. Biz bunları kalem kalem hesap ettik. Ödenmemiş futbolcu alacakları, personel alacakları, önümüze çıktı. Bir örnek vereyim. Volkan Demirel hocamızın ekibinin paraları ödenmemiş. Yani her gün önümüze yeni borçlar çıkıyor. Bugüne kadar Hatayspor’a hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz biz. Ancak biz bu tabloyu paylaşmak zorundayız ve bu mali tablonun altından hep beraber kalkacağız” açıklamasında bulundu.

TAKIMIMIZ 2 HAZIRLIK MAÇI DAHA OYNAYACAK

Başkan Mıstıkoğlu, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde takımlarının hazırlık çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Mıstıkoğlu, “Yaklaşık 1 aydır yeni sezon hazırlıklarımızı Erzurum’da sürdürüyoruz. Takımımız 2 hazırlık maçı daha oynayarak, 5 Ağustos’ta Mersin’e gelecek ve sezonun ilk maçını 9 Ağustos’ta Galatasaray takımı ile oynayacağız. İnşallah oradan iyi bir sonuçla dönmeyi bekliyoruz.” dedi.

TARAFTAR 10 NUMARA, 5 NUMARA DİYOR AMA!

Hatayspor’un çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve lige iyi bir başlangıç yapacaklarını belirten Mıstıkoğlu, “Futbolcularımız iyi bir aile ortamında lige hazırlanıyor. Takım ruhu ve birlik beraberlik var. Biz bunu kampa olan ziyaretimizde gördük. Orada teknik heyetimizle ve futbolcularımızla görüştüm. Onlara son derece güveniyoruz. Ancak kamuoyunda şöyle bir talep var. Taraftarlarımızdan sürekli aynı talepler geliyor. Oda yıldız futbolcu alımı ile ilgili. Durmadan 10 numara alın, 5 numara alın diye talep var. Bu arkadaşlarımızdan rica ediyorum. Biz teknik heyetimizin talep ettiği transferleri yapıyoruz. Bizim hiç birimiz teknik adam değiliz. Orada buna yazan arkadaşlarda teknik adam değil. Dolayısıyla bizim görevimiz teknik heyetin önünü açmak. Biz yönetim kurulu olarak Teknik Heyetimizin istediği tüm transferleri yapmaya çalışıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz.”

Başkan Mıstıkoğlu, açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

HATAYSPOR, MERSİN’DE EVİNDE GİBİ AĞIRLANDI

Hatayspor basın sözcüsü Ahmet ATIÇ, Mersin’de Gazeteciler ile buluştu ve Mersin halkına teşekkür etti.

Hatayspor’un Basın Sözcüsü Ahmet Atıç, başarının sınırının olmadığını belirterek, yeni sezonda hedeflerinin ilk 10 içerisinde yer almak olduğunu söyledi.

Atıç, Mersin’de düzenlediği basın toplantısında 6 Şubat depremlerinden sonra, özellikle son bir yılda kardeşlik örneği gösterdikleri için Mersinlilere teşekkür etti. 6 Şubat sabahı uyandıklarında duyguların kilitlendiği, hafızaların kaybolduğu, kelimelerin kifayetsiz kalacağı bir süreci yaşadıklarını aktaran Atıç, “Tabii bir insan zor günler geçirdiğinde sığınacak bir limanı, konuşlanacak bir komşusu olsun ister. Elhamdülillah sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz. Mersin halkı, Mersin bize iyi bir komşuluk yaptı. Hataylı birçok kardeşimizi, Hatay’daki birçok hemşehrimizi Mersin’de adeta kendi evinde gibi ağırladınız. O zor günlerimizde, o sıkıntılı günlerimizde bizlere ev sahipliği yaptınız, dostluk yaptınız. Bunları inşallah ömür boyu unutmayacak ve bu kardeşliğimizi, gösterdiğiniz kadirşinaslığı inşallah gelecek nesillere aktaracağız” dedi.

HATAYSPOR SİZİN OLSUN İSTİYORUZ

Geçen haftadan itibaren Mersin’de bir takım ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Atıç, “Bu kapsamda aslında bir şeye şahit olduk ki; Hatay ile Mersin adeta kardeşliği çoktan ilan etmiş bir şehir olmuş. Bu kardeşliğimize bu yıl çok ama çok fazla ihtiyacımız var. Bizler belki vilayet olarak mülki idari olarak iki ayrı şehir olabiliriz. Ama biz aynı takımlar için; nasıl Mersin İdman Yurdu bizim kardeşimiz, kardeş takımımız ise Hatayspor da aynı göz bebeğimiz, kardeşimiz, benimsediğimiz bir kulüp olsun istiyoruz. Hatayspor sizin olsun istiyoruz. Bu mücadelede, bu gayrette, bu çalışmada da ayrı gayrı gözetmeksizin; zaten takdire şayan, zaten nesillere anlatılacak bir tarihi kardeşlik örneği ortaya koyuyorsunuz, bunu inşallah önümüzdeki yıl o güçlü taraftar desteklerimizle, güçlü birlikteliğimizle inşallah ortaya koyalım istiyoruz” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.