Merhum Mehmet Uğur Çetindağ Vefatının 1. Sene-i Devriyesinde  Dualarla Anıldı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Ekim 2024 - 10:14

Merhum Mehmet Uğur Çetindağ Vefatının 1. Sene-i Devriyesinde  Dualarla Anıldı

Çetindağ ailesinin kıymetli büyüğü Erten Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Mehmet Uğur Çetindağ vefatının 1.yılında mezarı başında ruhuna ithafen düzenlenen programda dualarla yad edildi.

Merhum Mehmet Uğur Çetindağ Vefatının 1. Sene-i Devriyesinde  Dualarla Anıldı
Son Güncelleme :

30 Eylül 2024 - 19:18

320 views

Merhum Mehmet Uğur Çetindağ Vefatının 1. Sene-i Devriyesinde  Dualarla Anıldı
Çetindağ ailesinin kıymetli büyüğü Erten Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Merhum İş insanı Mehmet Uğur Çetindağ vefatının 1.yılında mezarı başında ruhuna ithafen düzenlenen programda dualarla yad edildi.

Antakya Asri Mezarlıktaki kabri başında gerçekleşen programa Merhum Mehmet Uğur Çetindağ’ın oğlu  İş İnsanı Ekrem Çetindağ ve ailesinin yanı sıra Antakya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz,Hatay Defne Devlet Hastanesi Başhekim Dr.Barış Kavvasoğlu, Önceki dönem Hatay SMMMO Başkanı Mali Müşavir Tahsin Kırık,Erten Elektronik çalışanları,Siyasi Partilerin Temsilcileri,Kurum Müdürleri,STK Başkanları,İş insanları,Akraba ve sevenleri katılarak Çetindağ ailesinin acısına ortak oldular.

Bölgemizin sevilen hocalarının Kuranı Kerim Tilaveti ile başlayan program Hatmi Şerif okunması ve duaların yapılması ile son buldu.
Programın sonunda Erten Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Mehmet Uğur Çetindağ’ın oğlu İş İnsanı Ekrem Çetindağ ve aile bireyleri taziyeleri kabul ettiler.


Merhum İş İnsanı Mehmet Uğur Çetindağ’ın ruhu için okunan Hatmi Şerif’in ve duaların Allah katında kabul olması temennisi ile Hatay Yeni Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.