Ülkücülerden anma programı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

21 Eylül 2024 - 03:20

Ülkücülerden anma programı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı koordinesinde Cuma Gecesini İhya, Şehit ve Kayıpları rahmetle anma Programı düzenlendi.

Ülkücülerden anma programı
Son Güncelleme :

10 Eylül 2021 - 14:36

161 views

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı koordinesinde Cuma Gecesini İhya, Şehit ve Kayıpları rahmetle anma Programı düzenlendi.

Hatay Ülkü Ocakları Konferans Salonunda gerçekleşen anlamlı program  ani gelişen programları dolayısıyla katılamayan   Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Sayın Alihan Döner’in   tensipleriyle Antakya Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hasan Bayır rekafatinde gerçekleşti .Programa Hatay Ülkü Ocakları İl Yöneticileri, Antakya Ülkü Ocakları İlçe Yöneticileri,Türkav, Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen temsilcileri  katıldı.

Anma Programı Her Perşembe Yapılacak

İl Başkanı S Alihan Döner’nin selamları ve programa katılamadıkları için müteessir olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Antakya Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hasan Bayır  yaptığı konuşmasında:  “Değerli Ülküdaşlarımız, Aziz Dava Arkadaşlarımız, Basınımızın güzide mensupları, Kıymetli Sendika Temsilcilerimiz,Bugün burada, Cenab-ı Hakk’ın rızasını kazanmak, imanın şiarı olan ahde vefa duruşunu sergilemek üzere toplandık. Bu niyetle gerçekleştirilecek Kur’an’ı Kerim Tilaveti icrasına hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.

“Allah (c.c) Kur’an-ı Kerim’le amel edip, hayatlarını onunla ayarlayan toplumları yükseltir. O’nun izinden gitmeyip, O’nu arkalarına atanları da alçaltır. ” Hadis-i Şerif’inden hisse alarak: Bu akşamdan başlayarak her hafta Perşembe akşamları, İl ve İlçe Ocak Binalarımız’da Kur’an-ı Kerim Tilaveti icra edilecektir.

reklam

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanımız Sayın Alihan DÖNER Beyefendi’nin tensipleriyle; ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizin ve geçtiğimiz günlerde Rahmet-i Rahmân’a kavuşan acı kayıplarımız: Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcımız Sayın Lütfü Nebioğlu Beyefendi’nin babaları Şakir Amca’mızın, Türk Diyanet Vakıf-Sen Hatay Şube Başkanımız Bekir Sağlam’ın, Geçmiş Dönem Ülkü Ocakları Reyhanlı İlçe Başkanımız Metin Tanrıhan’ın, Hassa Belediye Meclis Üyemiz Ekrem İlkbahar’ın, Geçmiş Dönem MHP Reyhanlı İlçe Başkanımız Ali Hamzalıoğlu’nun ve Yayladağı Ülkü Ocakları Eski Dönem İlçe Başkanı Mehmet Ege’nin oğlu Muaz Türker Ege kardeşimizin aziz ruhları için Kur’an-ı Kerim tilaveti icra edilecektir. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.”dedi.

Konuşmanın ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile programa başlayan Hocalar Bestami Yırtıcı ve Mustafa Bağcı yaptıkları dualar ile programı tamamladılar. Anma programın finalinde katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

reklam

GİZLİLİK İLKELERİ

www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir

PRİVACY POLİCY

We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.