HASYAD’TAN İŞADAMI ÖZTOPRAK’A TEŞEKKÜR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Eylül 2024 - 19:25

HASYAD’TAN İŞADAMI ÖZTOPRAK’A TEŞEKKÜR

Defne İlçesi’nde faaliyet gösteren Harbiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HASYAD) tarafından düzenlenen Arapça Kur’an-ı Kerim Kursları ve ardından Okuma Yarışması etkinliğine sponsor olarak destek veren Vedi Öztoprak Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedi Öztoprak’a dernek yönetimi tarafından teşekkür edildi.

HASYAD’TAN İŞADAMI ÖZTOPRAK’A TEŞEKKÜR
Son Güncelleme :

07 Eylül 2024 - 1:57

237 views

“HASYAD’TAN İŞADAMI ÖZTOPRAK’A TEŞEKKÜR

Defne İlçesi’nde faaliyet gösteren Harbiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HASYAD) tarafından düzenlenen Arapça Kur’an-ı Kerim Kursları ve ardından Okuma Yarışması etkinliğine sponsor olarak destek veren Vedi Öztoprak Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedi Öztoprak’a dernek yönetimi tarafından teşekkür edildi

 

HASYAD tarafından yapılan açıklamada, “Derneğimiz tarafından bu yıl Harbiye’de 3 ayrı noktada verilen Arapça Kur’an-ı Kerim Kursları bitiminde Kur’an-ı Kerim okuma yarışması yapılmıştır.

HASYAD Yusuf Ceylan Çok Amaçlı Toplantı Salonumuzda yapılan yarışmada ilk 3’e giren gençler Altın ödülü almaya hak kazanmıştır. Yarışmada jüri olarak hazır bulunan hocalarımıza, kurs öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, derneğimize her fırsatta destek olup, bu yarışmaya sponsor olan İşadamı Sn. Vedi ÖZTOPRAK’a Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz adına teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.