JCI TÜRKİYE HATAY’A GENÇLİK MERKEZİ KAZANDIRACAK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

22 Ekim 2024 - 19:16

JCI TÜRKİYE HATAY’A GENÇLİK MERKEZİ KAZANDIRACAK

Defne Belediyesi ve JCI Türkiye işbirliğiyle JCI HUB Gençlik Merkezi Projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

JCI TÜRKİYE HATAY’A GENÇLİK MERKEZİ KAZANDIRACAK
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 18:22

47 views

JCI TÜRKİYE HATAY’A GENÇLİK MERKEZİ KAZANDIRACAK

Defne Belediyesi ve JCI Türkiye işbirliğiyle JCI HUB Gençlik Merkezi Projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Gençlere yönelik temeli atılan merkez ile ilçedeki gençlerin deprem psikolojilerini atmalarının sağlanmasının yanı sıra gençlere yeni ufukların kazandırılması da hedefleniyor.

Defne Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılarak derneğe teslim edilen alanda inşaat çalışmaları kısa süre içerisinde başlayarak tesis gençlere hizmet vermeye başlayacak.

Temel atma töreninde 2024 JCI Türkiye Başkanı Şahin İpek, 2024 JCI Türkiye Asbaşkanı Gökhan Barışkan ve 2024 JCI Türkiye Yönetim Kurulu üyesi Enes Serkan İflazoğlu da hazır bulundu.


PROJE GENÇLERİ HAYATA HAZIRLAYACAK
Bu proje, gençlerin sosyalleşebileceği, eğitim alabileceği ve liderlik vasıflarını geliştirebileceği kapsamlı bir programı hayata geçirmeyi amaçlıyor. JCI Hub projesi, gençlerin girişimcilik ve liderlik becerilerini geliştirmek amacıyla çeşitli etkinlikler, eğitim programları ve sosyal aktiviteler düzenleyecek. Projenin temel hedefi, gençlerin kişisel ve profesyonel gelişimlerini desteklemek, toplumda daha etkin rol almalarını sağlamak ve geleceğin liderlerini yetiştirmektir.


ÖZGÜN: GENÇLERE YENİ KAPILAR AÇMAYI UMUYORUZ
Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, törende yaptığı açıklamada, “Projenin hayata geçirilmesi kadar, kaynakların etkin ve verimli kullanılması da büyük önem taşıyor. Gençliğe yapılan yatırım konusunda gönlümüz rahat” ifadelerini kullandı.

JCI ailesine desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özgün, “Bu merkezle gençlerimize yeni kapılar açmayı ümit ediyoruz. Projenin hayata geçmesinde emeği geçen tüm taraflara teşekkür eder, JCI Hub Gençlik Merkezi’nin gençlerimize ve toplumumuza hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.
Temel atma töreni, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.