TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ YAZ KURSLARI AÇIYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

8 Eylül 2024 - 00:01

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ YAZ KURSLARI AÇIYOR

Merkezi Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Tayvan Kültür Merkezi çocuklara yönelik yaz kursları düzenliyor.

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ YAZ KURSLARI AÇIYOR
Son Güncelleme :

26 Haziran 2024 - 9:10

925 views

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ YAZ KURSLARI AÇIYOR

Merkezi Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Tayvan Kültür Merkezi çocuklara yönelik yaz kursları düzenliyor.

Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü PR. DR.CHIU CHEN YU  konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Koodinatör PR. DR.CHIU CHEN YU açıklamasında: “Tayvan Kültür Merkezimiz 1 Temmuz itibarıyla ilkokul 1 .sınıftan itibaren tüm kademelerdeki öğrenciler için “spor”, “görsel sanatlar”,” ve “bilişim” olmak üzere 4 alanda ücretsiz yaz kursları açacağız.

Yaz kurslarının yanında ortaokul 8. ve lise 11-12. sınıf öğrencileri için akademik derslere yönelik ise ingilizce ve destekleme ve yetiştirme kursları vereceğiz.

PR. DR.CHIU CHEN YU: “KURS ÜCRETİ ALINMAYACAK”

Ortaokul ve ortaöğretim kurslarına devam eden öğrenci ve kursiyerden kurs ücreti alınmayacağını belirten PR. DR.CHIU CHEN YU açıklamasının devamında, kursların 1 Temmuz’da başlatılıp Ağustos’ta tamamlanacağını söyledi.

Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü PR. DR.CHIU CHEN YU konu ile ilgili açıklamanın devamında: “Yaz döneminde ortaokul 8. ve lise 11-12. sınıf öğrencileri için de ayrıca akademik derslere yönelik destekleme yetiştirme kursları verilecek. Yaz döneminde bir dersten haftada 2 saat destekleme ve yetiştirme kursu açılabilecek.

Yaz okulu kapsamında açılan kurslar, her saat başı olarak talep üzerine haftada 7 gün planlanacak, öğrencilere farklı seçenekler sunulacak.

Kurslar “spor”, “görsel sanatlar”, ” ve “bilişim” olmak üzere bu dalda”spor” alanını seçecek öğrencilere, basketbol,futbol, yüzme, voleybol, hentbol, masa tenisi, , satranç tercihleri sunulacak.

“Görsel sanatlar” alanında ise resim, , hat sanatı Tayvan kültür merkezlerinde açılacak. Kurslara devam eden öğrenci ve kursiyerden kurs ücreti alınmayacak.

Yaz döneminde ortaokul 8. ve lise 11-12. sınıf öğrencileri için de ayrıca akademik derslere yönelik destekleme yetiştirme kursları verilecek. Yaz döneminde bir dersten haftada 6 saat destekleme ve yetiştirme kursu açılabilecek.

Yaz okulu kapsamında açılan kurslar, her saat başı talep üzerine haftada 7 gün planlanacak.

Bir dersten günlük 2 saatten fazla planlama yapılamayacak. Kursların süresi, 4 haftadan az, 8 haftadan fazla olmayacak.

Yaz okulu kapsamında, 2. sınıftan itibaren tüm sınıf kademelerinde öğrenim gören öğrenciler, her alanda ders seçebilecek” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.