Vali Masatlı, Ali Kavak Şirketler Grubunu ziyaret etti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Ekim 2024 - 22:24

Vali Masatlı, Ali Kavak Şirketler Grubunu ziyaret etti

Ali Kavak Şirketler Grubu’ hakkında bilgi alan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, şirketin Ambalaj, Matbaa ve Plastik tesislerinde incelemelerde bulundu. Ali Kavak Şirketler Grubunda yaklaşık 2500 kişiye istihdam alanı sağlanmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Masatlı, İş İnsanı Kavak’ı tebrik etti.

Vali Masatlı, Ali Kavak Şirketler Grubunu ziyaret etti
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2024 - 15:36

357 views

Vali Masatlı, Ali Kavak Şirketler Grubunu ziyaret etti

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, iş insanı Ali Kavak’ı Antakya-İskenderun karayolu üzerinde faaliyet gösteren ‘Ali Kavak Şirketler Grubu’ idare binasında ziyaret etti.

TİM Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Türkiye Yaş Meyve ve Sebze Sektör Kurulu Başkanı Ali Kavak, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı genç iş insanı oğlu Murat Kavak ile birlikte karşıladı.

İdare binasında ki Kavak’ın makam odasında yaklaşık 1 saat kalan ve ‘Ali Kavak Şirketler Grubu’ hakkında bilgi alan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, ardından şirketin Ambalaj, Matbaa ve Plastik tesislerinde incelemelerde bulundu.

Vali Masatlı:”Kavak gibi iş insanlarına çok ihtiyacımız var”

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Ali Kavak Şirketler Grubunda yaklaşık 2500 kişiye istihdam sağlanmasının özellikle böylesine bir dönemde çok değerli olduğunu söyledi.

İş İnsanı Ali Kavak ve oğlu Murat Kavak’ın eşlik ettiği ziyaret sırasında tesislerde incelemelerde bulunan Vali Masatlı, “Sayın Ali Kavak’ı ziyaret etmekten büyük mutluluk duydum. Ülkemizin ve ilimizin önemli bir iş insanı olan sayın Kavak’ı tebrik ediyorum. Bugünün zor koşullarında 2 binin üzerinde insana istihdam sağlanması çok değerlidir. İlimizin ve ülkemizin ekonomisine iş gücüne önemli katkıları olan sayın Kavak’ı bir kez daha tebrik ekiyorum” dedi.

Ali Kavak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak ise Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya şirketlerin faaliyetleri ve ilimiz Hatay’ın ihracat potansiyeli hakkında bilgiler vererek ihracatçıların yaşadıkları bazı güçlüklerin aşılması için destek istedi.

DEPREM YARALARI SARILIYOR

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İş İnsanı Ali Kavak’ı ziyaretinde 6 Şubat’ta yaşanan depremler ve depremlerin başta Antakya ve Defne olmak üzere Hatay’da yarattığı tahribata dikkat çekerek şunları söyledi: “Büyük bir deprem yaşadık. Bu depremin olumsuz yönlerini ortadan kaldırmak ciddi bir iş gücü ve mesai gerektiriyor. Bizler de bu kenti yönetenler olarak bunu yapmaya çalışıyoruz. Depremden bugüne gelindiğinde önemli bir mesafe aldığımızı söyleyebilirim. Elbette eksikliklerimiz olabilir ancak milletimiz şunu bilsin ki en iyisini yapabilmek için gece gündüz demeden elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. İnşallah depremzedelerin kalıcı konutlarının tamamını 2025 yılı sonuna doğru teslim edeceğiz. Hem konutlarımızın inşaatı hem de altyapı çalışmalarını eş zamanlı olarak sürüyor. 2026 yılında şehrimizi ayağa kaldırmış olacağız” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.